مبانی نظری موسیقی و موسیقی درمانی

مبانی نظری موسیقی و موسیقی درمانیدسته: علوم انسانی
بازدید: 8 بار
فرمت فایل: docx
حجم فایل: 101 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 166

مبانی نظری موسیقی و موسیقی در مانی (فصل دوم تحقیق)

قیمت فایل فقط 27,000 تومان

مبانی نظری موسیقی و موسیقی درمانی (فصل دوم تحقیق)

 

مشخصات این متغیر:

 

 

 

 

 

 

 

منابع: دارد

 

 

 

 

 

 

 

پژوهش های داخلی و خارجی: دارد

 

 

 

 

 

 

 

کاربرد این مطلب: منبعی برای فصل دوم پایان نامه، استفاده در بیان مسئله و پیشینه تحقیق و پروپوزال، استفاده در مقاله علمی پژوهشی، استفاده در تحقیق و پژوهش ها، استفاده آموزشی و مطالعه آزاد، آشنایی با اصول روش تحقیق دانشگاهی

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

نوع فایل:wordوقابل ویرایش

 


مقدمه ای كلی راجع به موسیقی و موسیقی درمانی
آنجا كه سخن باز می ماند ، موسیقی آغاز می شود . هانریش هانیه
اریان و نژاد ها بی شمارند ، اما زبان و روح یكی است ، زبان عشق . موسیقی نوعی زبان عشق است . كاربرد موسیقی برای درك زیبایی و سلامت زندگی اجتناب ناپذیر است .
از بدو خلقت انسان ، نیازهای متنوعی (اعم از جسمی و روانی) با او همراه بوده كه برای برآورده ساختن این نیازها سازگاری با محیطش به ابزارهایی نیاز داشته است .
هنر به عنوان یكی از وسایل اولیه سازگاری بشر در خدمت نیازهای كمال جویی و زیبا طلبی و از طرف دیگر ، آرام بخش ناراحتی ها و سختی های زندگی او بوده است . موسیقی شكلی از هنر است كه احساس ، عاطفه ، ادراك و شناخت انسان را بدون نیاز به تكلم و زبان منتقل می كند .
استفاده بشر از موسیقی ، امری آسان و قابل دسترس بوده است ، چون ریتم و ملودی ، به عنوان دو ركن اساسی موسیقی  ، در سرشت انسان وجود داشته و آواگرایی ها و حركات رتیك نیز نیازی به تكلم نداشته است . از این رو در بیشتر قبایل ابتدایی مراسم وآیین های مختلف موسیقیهایی كه وسیله ای برای ابراز همبستگی و از بین بردن ترسها و غم ها و ایجاد آرامش و شادی و اراده در بین افراد قبیله بوده برگزار می شده است .
موسیقی زبان آرزوها ، انتظارها و عواطف بشری است و هر قوم و ملتی بر حسب ویژگی های عاطفی و فرهنگی خود ، موسیقی خاصی دارد . با درك موسیقی ، عواطف زیبا ، همدردی و تفاهم هم بیشتر قلبی میسر خواهد شد  .
نغمه های موسیقی برحسب تركیب فواصل و ریتم دارای ارتعاشات خاصی هستند كه با تحریك ارتعاشات سلول های عصبی احساس و انگیزه ای را تقویت ، تضعیف و یا منتقل می سازند ، اگر چه فواید درمان با موسیقی از دوران های قبل مطرح بوده است ، اما تا قبل از اینكه در قرن اخیر به عنوان یك رشته تخصصی شناخته شود خوب معرفی نشده است (سایت اینترنتی) .
موسیقی شفابخش است و هریك از ما می توانیم از آن برای تقویت جسم و روح  و جان استفاده كنیم  . تأثیر موسیقی و صوت بر هر یك از ما متفاوت است ، ولی بهر حال روی همه ما اثر می گذارد .  تأثیر  موسیقی و صوت بر هر یك از ما متفاوت است ، ولی بهر حال روی ما اثر می گذارد . برای درمان  با موسیقی ، خودمان باید در این امر مشاركت كنیم ، كه این امر مستلزم  چیزی فراتر از گوش دادن حرف به موسیقی با پر كردن وقت اضافی زندگی است . (ند ، اندروز ، ص 18) .
موسیقی باید بتواند زبان و روح ملی را تقویت كند . موسیقی در حیات و زندگی فردی از همان آغاز كودكی و زندگی شیر خوارگی و گهواره ای با نوای لالایی مادر آغاز می شود و سیر خود را در مراحل مختلف عصر ادامه می دهد . موسیقی ایران ،  تاریخی بس طولانی دارد زمان حضرت زرتشت  موسیقی با سرود و آهنگ همراه بوده است كه هدف از این موسیقی انتقال گفتار نیك ، پندار نیك و كردار نیك بوده است .
بطور كلی موسیقی قدیم ایران ریشه ای بسیار عمیق در فرهنگ تستی ایران داشته است . (نخبه زعیم ، پرینوش)




ـ ادبیات تحقیق
تاریخچه موسیقی :
نخستین  نشانه های مشخصی توسعه و رونق موسیقی را در حدود بین النهرین و نزد اقوام سومری ، آشوری و بابلی یافته اند . و قدمت آن به بیش از سه هزار سال پیش از میلاد میرسد بعد از آن نوبت به چین و مصر رسید كه در حدود هزار سال پیش از میلاد موسیقی داشتند ، كره نیز برخلاف ژاپن از مراكز قدیمی موسیقی و نخستین بار امپراطور قومی قریب پنج هزار سال پیش از میلاد موسیقی چین را تدوین كرد و در مغرب زمین  یونان بیش از قوم بوده و از حدود 800 سال پیش از میلاد موسیقی در آنجا رواج داشت قدمت موسیقی در ایتالیا به 300 سال پیش از میلاد می رسد و اقوام سفید پوست كه در آسیای غربی ، آفریقای شمالی ، اروپای شرقی هستند تمدن قدیم را بوجود آوردند و در جامعه های شكارچی و كشاورزی نمایش بدون موسیقی وجود ندارد .
در این جامعه ها بر خلاف موسیقی ما به ریتم بیشترین اهمیت می دهند و این ریتم یا وزن بطور محسوسی پیچیده تر و با معنی تر از سمفونیهای ولاست در جامعه هایی كه اقتصاد غیر تولیدی دارند موسیقی بر پایه های ملودی و ریتم ساخته می شود این عقیده دموكریت دانشمند یونانی كه انسان خواسته است آواز پرندگان را تقلید كند و به این دلیل به موسیقی پرداخته است فقط تا اندازه ای درست است گیسوی انسان قدیمی ترین ابزار موسیقی است در جامعه های ابتدایی آوازها همیشه تكصدا هستند كهنترین نوع ، اپرا است  كه سرپرست گروه میخواند و دیگران پس از كمی آنرا تكرار می كنند . (نخبه زعیم ، پرینوش ، 1376

قیمت فایل فقط 27,000 تومان

برچسب ها : مبانی نظری موسیقی و موسیقی درمانی , دانلود مبانی نظری موسیقی و موسیقی درمانی , مبانی نظری موسیقی , مبانی نظری , پیشینه تحقیق , دانلود مبانی نظری , دانلود پیشینه تحقیق


دانلود پروژه و پایان نامه دانشجویی موسیقی ,مبانی ,نظری ,تحقیق ,بوده ,استفاده ,مبانی نظری ,نظری موسیقی ,موسیقی درمانی ,میلاد موسیقی ,پیشینه تحقیق ,پیشینه تحقیق دانلود منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دنیای از خوشمزه ها سویق مطهر تولید کننده مکمل‌های گیاهی Entity Music دیدار کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. اکتیودنتال مرکز فروش و خدمات پس از فروش تجهیزات دندانپزشکی دنیای از خوشمزه ها بهترین و مفید ترین اطلاعات درمورد انواع فولاد